Adobe Photoshop PDF

Ngeunaan Micen

Misi urang

Micen mangrupikeun produsen sareng panyayogi Rupa-rupa & solusi bungkusan anu tiasa dianggo pikeun mérek kecantikan sareng perusahaan. Dimimitian ti produsén pikeun botol kaca di 2006, éta ngagaduhan kantor sareng fasilitas produksi di Cina sareng Australia. Micen ngembang laun sareng ngusahakeun tujuan-tujuan anu parantos ditangtukeun. 

Our Mission

Sejarah

History

Klién Kami

3.Our Clients

Tentang Kami

Usaha Micen didasarkeun kana opat kagiatan inti: ngararancang, ngembangkeun, sumber sareng ngasilkeun solusi bungkusan kanggo produk médis sareng kageulisan.

Pabrik anu dumasar di kota Wuxi kalayan langkung ti 10000 méter pasagi GMP situs produksi standar. Ngagabungkeun produk didamel tina gelas, plastik sareng Aluminium.

about-us

Micen nawiskeun henteu ngan ukur pangbungkus standar tapi ogé ngarangkep bungkus pikeun minyak atsiri, seungit, perawatan kulit sareng make-up. Garis produksi nutupan pembuatan vial kaca, suntikan plastik, alu-punching, anodizing, assembling, percetakan layar sutra sareng stamping panas. Kauntungan tina sistem ERP, Micen teras-terasan ngupayakeun ngawangun lokakarya "transparan" ka klien kami sareng ngajamin lead-time anu langkung gancang.
Micen ngahususkeun kana produksi bungkus kosmetik kapasitas leutik. Kalayan langkung ti sapuluh taun ngembangkeun sareng ngahasilkeun pangalaman bungkusan kosmetik, Micen ngekspor sadunya ka seueur mérek kosmétik sapertos AVON, L'oreal, Dior sareng anu sanésna.
Perusahaan desain Micen desain Fanso di Shanghai mangrupikeun pangrojong ageung pikeun desain produk sareng pamekaran. Micen sareng Fanso damel sasarengan pikeun nyayogikeun ramah lingkungan, rangkep anu hébat ogé jasa anu hadé pikeun klien kami.

Pameran perusahaan (pabrik)

about-us2

Tim

team1
team

Pameran

Exhibition1
Exhibition02
Exhibition3

Sertipikat

certification1
certification2

Barang parantos diliwatan ku cara sertifikasi mumpuni nasional sareng parantos ditampi di industri utama urang. Tim rékayasa ahli kami bakal sering siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan.