Sustainability

Solusi Produk Berkelanjutan

Ngararancang produk sareng prosés sareng jalma sareng planét dina pikiran.

Sumber bahan anu berkelanjutan mangrupakeun prioritas utama pikeun Micen, palanggan sareng pemangku kapentingan urang.

Nalika prihatin ngeunaan sumber daya anu henteu tiasa diréparasi sareng tabrakan lingkungan hirup, urang ngartos yén sumber-sumber anu berkelanjutan mangrupakeun pikiran pikeun palanggan sareng pamangku kapentingan anu sanés. Pikeun ngatasi bidang konci ieu, kami parantos ngadegkeun tim kelestarian produk khusus dina Organisasi Keunggulan Inovasi Micen.

Mitra Micen sareng organisasi anu saé pikeun nguatkeun ikrar urang pikeun miara planét urang sareng ngirangan dampak lingkungan urang, khususna ngeunaan daur ulang, ngirangan limbah plastik sareng ngamajukeun ékonomi plastik anu langkung sirkular.

2.Sustainable product Solutions

Solusi Produk Berkelanjutan