• New Arrival Cream Jar

    Kadatangan Krim Jar Anyar

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kodeu barang: SC-CR-01

    Kapasitas: 5g, 15g, 30g, 50g

    MOQ, 10K

    Dekorasi: Anodizing, Percetakan layar sutra, Stamping panas, UV, Nyemprot

    Bahan:

    Diluar Alu sareng Dina Plastik

  • New Arrival Airless bottle

    Botol Pangapisan Kadatangan Anyar

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kodeu barang, SC-CR-01

    Kapasitas: Disesuaikan

    MOQ, 10K

    Prosés: Anodizing, Sutra Percetakan, Hot Stamping, UV, Double Anodising.

    Bahan:

    PETG sareng Acrylic