• 3ml glass vial with metal dropper

    3ml gelas botol kalayan serelek logam

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kode barang: EO160 / P39.5

    Kapasitas ngeusian: 3ml

    Kaca Dia. * Jangkungna: 16 * 39.5mm

    Warna: Jelas atanapi Amber

    Beuheung: 13/415

    MOQ, 10K

    Dekorasi: Anodizing, Sutra Percetakan, Hot Stamping, UV. Nyemprot, Ibun

    Bahan:

    Botol: Gelas borosilikat

    Penetes: PP atanapi PP & ALU

  • 3ml glass dropper vial

    3ml botol serelek gelas

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kode barang: EO160 / P39.5

    Kapasitas ngeusian: 3ml

    Kaca Dia. * Jangkungna: 16 * 39.5mm

    Warna: Jelas atanapi Amber

    Beuheung: 12/400

    MOQ, 10K

    Dekorasi: Anodizing, Sutra Percetakan, Hot Stamping, UV. Nyemprot, Ibun

    Bahan:

    Botol: Gelas borosilikat

    Penetes: PP atanapi PP & ALU

  • 5ml glass dropper vial

    5ml botol serelek gelas

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kodeu barang: EO160 / P48

    Kapasitas ngeusian: 5ml

    Kaca Dia. * Jangkungna: 16 * 48mm

    Warna: Jelas atanapi Amber

    Beuheung: 12/400

    MOQ, 10K

    Dekorasi: Anodizing, Sutra Percetakan, Hot Stamping, UV. Nyemprot, Ibun

    Bahan:

    Botol: Gelas borosilikat

    Penetes: PP atanapi PP & ALU

  • 8ml glass dropper vial

    8ml botol serelek gelas

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kodeu barang: EO182 / P60

    Kapasitas ngeusian: 7ml

    Kaca Dia. * Jangkungna: 18,2 * 60mm

    Warna: Jelas atanapi Amber

    Beuheung: 13/415

    MOQ, 10K

    Dekorasi: Anodizing, Sutra Percetakan, Hot Stamping, UV. Nyemprot, Ibun

    Bahan: 

    Botol: Gelas borosilikat

    Penetes: PP atanapi PP & ALU

  • 10ml Tube glass dropper vial

    10ml Tabung gelas bokor

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kode barang: EO220 / P55

    Kapasitas ngeusian: 10ml

    Kaca Dia. * Jangkungna: 22 * ​​55mm

    Warna: Jelas atanapi Amber

    Beuheung: 18/410

    MOQ, 10K

    Dekorasi: Anodizing, Sutra Percetakan, Hot Stamping, UV. Nyemprot, Ibun

    Bahan:

    Botol: Gelas borosilikat

    Penetes: PP atanapi PP & ALU

    Aksesoris: Plastik atanapi Alu-Plastik Screw Cap

  • 30ml glass vial with press button dropper

    30ml botol kaca sareng tombol pencét panitik

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kodeu barang: EO270 / P85

    Kapasitas ngeusian: 30ml

    Kaca Dia. * Jangkungna: 27 * 85mm

    Warna: Jelas atanapi Amber

    Beuheung: 18/415

    MOQ, 10K

    Dekorasi: Anodizing, Sutra Percetakan, Hot Stamping, UV. Nyemprot, Ibun

    Bahan:

    Botol: Gelas borosilikat

    Penetes: PP atanapi PP & ALU

  • 12/400 Plastic Dropper

    12/400 Titis Plastik

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kodeu barang: EO / DR / 12/400

    Warna: Custom ngadamel

    Beuheung: 12/400

    MOQ, 10K

    Hiasan: Anodizing, UV. Nyemprot

    Bahan:
    Daging: Silikon, NBR

    Kerah: PP atanapi PP & ALU

    Ditutup & Rotary demoulded cap jero

    Pipét: Gelas borosilikat, Best Intermiscibility, Panjang Customizable.

  • 13/415 Dropper

    13/415 Titis

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kodeu barang: EO / DR / 13/415

    Warna: Custom ngadamel

    Beuheung: 13/415

    MOQ, 10K

    Hiasan: Anodizing, UV. Nyemprot

    Bahan:

    Daging: Silikon, NBR

    Kerah: PP atanapi PP & ALU

    Ditutup & Rotary demoulded cap jero

    Pipét: Gelas borosilikat, Best Intermiscibility, Panjang Customizable.

  • 15/415 Dropper

    15/415 Titis

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kodeu barang: EO / DR / 15/415

    Warna: Custom ngadamel

    Beuheung: 15/415

    MOQ, 10K

    Hiasan: Anodizing, UV. Nyemprot

    Bahan:

    Daging: Silikon, NBR

    Kerah: PP atanapi PP & ALU

    Ditutup & Rotary demoulded cap jero

    Pipét: Gelas borosilikat, Best Intermiscibility, Panjang Customizable.

  • 18/410 Dropper

    18/410 Titis

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kodeu barang: EO / DR / 18/410

    Warna: Custom ngadamel

    Beuheung: 18/410

    MOQ, 10K

    Hiasan: Anodizing, UV. Nyemprot

    Bahan:

    Daging: Silikon, NBR, TPE

    Kerah: PP atanapi PP & ALU

    Ditutup & Rotary demoulded cap jero

    Pipét: Gelas borosilikat, Best Intermiscibility, Panjang Customizable.

  • 18/415 Dropper

    18/415 Titis

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kodeu barang: EO / DR / 18/415

    Warna: Custom ngadamel

    Beuheung: 18/415

    MOQ, 10K

    Hiasan: Anodizing, UV. Nyemprot

    Bahan:

    Daging: Silikon, NBR, TPE

    Kerah: PP atanapi PP & ALU

    Ditutup & Rotary demoulded cap jero

    Pipét: Gelas borosilikat, Best Intermiscibility, Panjang Customizable.

  • 3ml UV Color Rollon With Round Bottom

    3ml UV Warna Rollon Kalayan Buleud Handap

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

    Kodeu barang: RS147 / R54

    Kapasitas ngeusian: 4ml

    Kaca Dia. * Jangkungna: 14.7 * 54mm

    Cap Dia. * Jangkungna: 13.6 * 16mm, 14.2 * 18mm, 14.2 * 22.5mm

    Warna: Jelas atanapi Amber

    MOQ, 10K

    Dekorasi: Anodizing, Sutra Percetakan, Hot Stamping, UV. Nyemprot, Ibun

    Bahan:

    Botol: Gelas borosilikat

    Bal roller: PP, Kaca, Logam, Jade, Kristal, Batu Macan Konéng, Porselen

    Roller imah: LDPE

    Cap: Disuntik & Rotary demoulded cap PP atanapi tutup Alu-Plastik.

1234 Teras> >> Halaman 1/4