Desain

Desain

Kami nawiskeun jasa komprehensif sareng dukungan kolaborasi pikeun ngabantosan anjeun pikeun langkung gancang ka pasar.

DESAIN FANSO (Shanghai) didirikeun taun 2014

FANSO DESIGN perenahna di Hongqiao Green Valley. Ieu mangrupikeun tempat anu sepi sepi dina ribut.
Jasa jasa kami kalebet panilitian desain, desain produk, desain bungkusan, strategi mérek sareng industrialisasi tukang-tukang jasa mimitian ti komunikasi, IT, alat-alat, alat bumi, rumah tangga, bungkus, kosmétik sareng sajabina.
Kami gaduh tim desain anu teu ageung tapi profesional pisan nyayogikeun skala lengkep sareng produk industri, jasa desain mérek kalayan tujuan pikeun ngabantuan palanggan ningkatkeun persainganna.

design
design1