FITUR

PRODUK

NgeunaanURANG

Micen nawiskeun henteu ngan ukur pangbungkus standar tapi ogé ngarangkep bungkus pikeun minyak atsiri, seungit, perawatan kulit sareng make-up.

Micen mangrupikeun produsen sareng panyayogi Rupa-rupa & solusi bungkusan anu tiasa dianggo pikeun mérek kecantikan sareng perusahaan. Dimimitian ti produsén pikeun botol kaca di 2006, éta ngagaduhan kantor sareng fasilitas produksi di Cina sareng Australia. Micen ngembang laun sareng ngusahakeun tujuan-tujuan anu parantos ditangtukeun.