faq-bg

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon MOQ na?

10K kanggo barang standar, sareng 25K kanggo spésifikasi khusus.

Hargana naon?

Harga bédana pikeun spék éta. atanapi hiasan, kami bakal ngirim cutatan anu diénggalan pikeun proyek.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokumén anu aya hubunganana?

Leres, sapertos Gambar Teknis, C / O…

Naon ukuran anjeun tiasa nyayogikeun bungkus?

0.6-200ml kalayan fitment anu béda

Kumaha upami waktos pamimpin anjeun pikeun PPS atanapi produksi masal?

PPS bakal nyandak urang 7-10 dinten, sareng waktos pamimpin pikeun produksi masal nyaéta 30-50 dinten (Béda pikeun barang atanapi hiasan).

Kumaha upami metode pengepakan pikeun barang ékspor?

Karton dibungkus kana Pallet.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Kami ogé nganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis kanggo barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat bungkusan anu henteu standar tiasa janten biaya tambahan.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

Hoyong damel sareng urang?