Inovasi & wawasan

  • A gentle gesture for well-being

    Sikep hipu pikeun karaharjaan

    Dispensor Jade sareng acuk quartz roll-on Ngarasa saé sanés ngan ukur masalah kaéndahan luar. Kebangkitan kasihatan holistik mangrupikeun bukti yén konsumén beuki katarik kana formula sareng pangobatan anu naekeun tanaga sareng raos kanyamanan, ngarah merek pikeun nanem modal dina p
    Maca deui
  • On a roll with fragrance vials

    Dina gulung sareng vial wangi

    Urang sadayana terang perasaanna. Kami nyangkut lalu lintas atanapi ninggali gim, sareng peryogi pencét gancang tina seungit karesep atanapi minyak esensial. Nalika urang nuju gerak, semprot tiasa rumit sareng botol tiasa rusak. Pocket-friendly, vial roll-on sahingga nyayogikeun ...
    Maca deui
  • Beauty e-commerce enters a new era

    Beauty e-commerce asup kana jaman anu anyar

    Dina sababaraha titik dugi ka ayeuna taun ieu, satengah tina populasi dunya parantos dipénta atanapi dititah cicing di bumi, ngarobah paripolah konsumen sareng kabiasaan mésér. Nalika dipenta pikeun ngajelaskeun kaayaan urang ayeuna, para ahli bisnis sering nyarioskeun tentang VUCA - akronim pikeun Volatility, Unciguity, C ...
    Maca deui
  • Market insights

    Sawangan pasar

    Bungkusan sustainable henteu janten ideu pikeun kapayunna, éta di dieu ayeuna kanggo di candak! Kami ningali waktos sareng waktos deui yén palanggan milih perusahaan anu ngupayakeun kelestarian dina bungkus sareng sajabina. Salami mangtaun-taun ayeuna urang parantos pas ...
    Maca deui
  • Beauty fair

    Pameran kageulisan

    Datang sareng Tingali Kami Di ADF & PCD Paris, Luxepack Monaco, Luxepack New York, Cosmoprof Hong Kong.
    Maca deui