design-bg

Rojongan pangaturan

Rojongan pangaturan

Prioritas kami nyaéta nyayogikeun bungkusan anu langkung aman pikeun farmasi, kageulisan sareng perawatan pribadi anu ngahargaan lingkunganana sareng kaséhatan manusa.

Titik Utama kami tina Fokus dina bungkusan Konsumén

Bahan anyar

Pilihan bahan kemasan anyar anu pinuh ngahargaan peraturan ayeuna anu aya hubunganana sareng Kosmétik, Pakét sareng pembungkus limbah, sareng ngahontal.
Sarat sanésna ogé tiasa diparios sareng, upami dianggap relevan, dilebetkeun kana Kawijakan urang. Kabutuhan konsumén individu dianggap dina hiji hal dumasar kana kasus.

Dokuméntasi

Kami parantos ngembangkeun sajumlah dokumén, khususna Peraturan Informasi Pangaturan (RIF) sareng makalah posisi anu khusus dirancang pikeun nyumponan kabutuhan klien kami. Dokumén ieu dumasarkeun kana inpormasi anu disayogikeun ku pemasok kami sareng diverifikasi ku pangetahuan internal anu jero ngeunaan peraturan.

3.Regulatory Support

Kami damel sacara proaktif sareng régulator sareng pamangku kapentingan anu sanés pikeun pamutahiran kontinyu sareng klarifikasi bentang pangaturan.