Sustainability

Visi Kelestarian

Visi Kelestarian tanggung jawab Sosial Perusahaan

Kami yakin yén kahirupan jalma kedah dieuyeuban kusabab parantos damel sareng sareng Micen. Kami masihan deui ka komunitas tempat jalma-jalma cicing sareng damel, sareng nilai inti urang diringkeskeun dina dua kecap – kapercayaan sareng hormat. Anggota tim kami dipercaya nyandak inisiatif, naroskeun sareng wani. Kami silih hormat salaku individu, urang hormat ka planét anu urang piara, sareng urang ngubaran sadaya pamangku kapentingan sareng mitra kalayan adil.