15ml Atomizer Kaca Hapus

Pedaran pondok:

Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

Kodeu barang: PT240 / P55

Kapasitas ngeusian: 15ml

Kaca Dia. * Jangkungna: 25 * 55mm

Beuheung: 13

Warna: Jelas atanapi Amber

MOQ, 10K

Dekorasi: Anodizing, Sutra Percetakan, Hot Stamping, UV. Nyemprot, Ibun

Bahan:
Botol: Gelas borosilikat

Sprayer: PP & Aluminium

Cap: PP & Aluminium


Detil Produk

Métode Pakét

Tanda Produk

Botol kaca panyemprot Crimp 15ml
Basajan, Cerdas
Sampel Parfum & Paket Kado

Émbaran Pengiriman

Palabuan FOB: Shanghai
Anjog Waktos: 45-50 dinten

Pasar Ékspor Utama

■ Éropa
■ Amérika Kalér
■ Asia
■ Australasia
■ Inggris
■ Afrika Kidul
Naon waé mérek dagang ti pihak katilu atanapi gambar anu dipidangkeun didieu ngan ukur pikeun tujuan rujukan. Kami henteu berwenang pikeun ngajual barang anu ngagaduhan mérek sapertos kitu.

Rincian pamayaran

Métode Pembayaran: Transfer Telegraphic sateuacanna (Advance TT, T / T)

Kauntungan Palapa Utama:

■ Pabrikan
■ Distributor Anu Ditawiskeun
■ Staf anu ngalaman
■ jaminan / garansi
■ Persetujuan Internasional
■ Spesifikasi Militér
■ Bungkusan
■ Harga Saé
■ Fitur Produk
■ Kinerja Produk
■ Nyatujuan Kualitas
■ Reputasi
■ Palayanan
■ Pesenan Leutik Ditarima
■ Timer & Pangiriman Gancang
■ Portabel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • packing

    Botol kaca

    Warna alam anu jelas atanapi amber, Plasitc Boxes with Shrink Film kana karton.

    Botol kaca dihias ku percetakan, Wave Pallet lapisan kana karton.

    Platic Fitment & Colokkeun & Karét, Kantong plastik kana karton.

    Tutup Dropper & Alu-Plastik: Lapisan gelombang Pallet kana karton.

    Paket Pallet Akhir pikeun Ékspor

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami