Lipgloss

Pedaran pondok:

Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

Kode barang: LP137 / P60-00

Kaca Dia. * Jangkungna: 13.7 * 60mm

Cap: 14,2 * 33mm

Total jangkungna pertandingan: 78mm

MOQ, 10K

Prosés: Anodizing, Sutra Percetakan, Hot Stamping, UV. Nyemprot

Bahan:

Botol dina kaca, wiper dina LDPE, Cap sareng spatula dina plastik & Alu


Detil Produk

Métode Pakét

Tanda Produk

5ml bungkus botol kaca lipgloss.
Bungkusan na kaasup botol gelas, wiper jero sareng sirah cap sareng sikat lip & sirah.

Émbaran Pengiriman

Palabuan FOB: Shanghai
Anjog Waktos: 40 - 45 dinten

Pasar Ékspor Utama

■ Éropa
■ Amérika Kalér
■ Asia
■ Australasia
Naon waé mérek dagang ti pihak katilu atanapi gambar anu dipidangkeun didieu ngan ukur pikeun tujuan rujukan. Kami henteu berwenang pikeun ngajual barang anu ngagaduhan mérek sapertos kitu.

Rincian pamayaran

Métode Pembayaran: Transfer Telegraphic sateuacanna (Advance TT, T / T)

Kauntungan Palapa Utama

■ Pabrikan
■ Distributor Anu Ditawiskeun
■ Staf anu ngalaman
■ jaminan / garansi
■ Persetujuan Internasional
■ Spesifikasi Militér
■ Bungkusan
■ Harga
■ Fitur Produk
■ Kinerja Produk
■ Nyatujuan Kualitas
■ Reputasi
■ Palayanan
■ Pesenan Leutik Ditarima
■ Timer & Pangiriman Gancang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • packing

    Botol kaca

    Warna alam anu jelas atanapi amber, Plasitc Boxes with Shrink Film kana karton.

    Botol kaca dihias ku percetakan, Wave Pallet lapisan kana karton.

    Platic Fitment & Colokkeun & Karét, Kantong plastik kana karton.

    Tutup Dropper & Alu-Plastik: Lapisan gelombang Pallet kana karton.

    Paket Pallet Akhir pikeun Ékspor

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami