Botol gelas RS137 & RS147

Pedaran pondok:

Bahan:

Botol: Gelas borosilikat

Bal roller: PP, Kaca, Logam, Jade, Kristal, Batu Macan Konéng, Porselen

Roller imah: LDPE

Panyambung & Cap: PP, Aluminium.


Detil Produk

Métode Pakét

Tanda Produk

RS137 & 147
2-10ml minyak Penting, seungit Paket
Basajan, Cerdas

Babak atanapi Inten Alu-Plastik Cap
Dia .: 13.7 & 14.7mm
Jangkungna Vial urang ngarobih sakumaha per kapasitas.
Custom didamel Spesifikasina & Warna
MOQ, 10K
Dekorasi: Anodizing, Sutra Percetakan, Hot Stamping, UV. Nyemprot, Ibun

Émbaran Pengiriman

Palabuan FOB: Shanghai
Anjog Waktos: 35-45 dinten

Pasar Ékspor Utama

■ Éropa
■ Amérika Kalér
■ Asia
■ Australasia
■ Inggris
■ Afrika Kidul
Naon waé mérek dagang ti pihak katilu atanapi gambar anu dipidangkeun didieu ngan ukur pikeun tujuan rujukan. Kami henteu berwenang pikeun ngajual barang anu ngagaduhan mérek sapertos kitu.

Rincian pamayaran

Métode Pembayaran: Transfer Telegraphic sateuacanna (Advance TT, T / T)

Kauntungan Palapa Utama

■ Pabrikan
■ Distributor Anu Ditawiskeun
■ Staf anu ngalaman
■ jaminan / garansi
■ Persetujuan Internasional
■ Spesifikasi Militér
■ Bungkusan
■ Harga Saé
■ Fitur Produk
■ Kinerja Produk
■ Nyatujuan Kualitas
■ Reputasi
■ Palayanan
■ Pesenan Leutik Ditarima
■ Timer & Pangiriman Gancang
■ Portabel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • packing

    Botol kaca

    Warna alam anu jelas atanapi amber, Plasitc Boxes with Shrink Film kana karton.

    Botol kaca dihias ku percetakan, Wave Pallet lapisan kana karton.

    Platic Fitment & Colokkeun & Karét, Kantong plastik kana karton.

    Tutup Dropper & Alu-Plastik: Lapisan gelombang Pallet kana karton.

    Paket Pallet Akhir pikeun Ékspor

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami