Slip Lipstik

Pedaran pondok:

Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

Kode barang: LP2101-02

Piala Ukuran Dia. Husus

MOQ, 10K

Prosés: Anodizing, Sutra Percetakan, Hot Stamping, UV

Bahan: PP


Detil Produk

Métode Pakét

Tanda Produk

Push-Tarik Lipbalm / tabung lipstik
Desain Anyar Sareng Perlindungan Patén 
Lipstik desain slip khusus aya dina warna khusus, perasaan sareng pangalaman énggal pikeun bungkus lipstik.
Gaduh senang sareng lipstik anjeun.

Émbaran Pengiriman

Palabuan FOB: Shanghai
Anjog Waktos: 40 - 45 dinten

Pasar Ékspor Utama

■ Éropa
■ Amérika Kalér
■ Asia
■ Australasia
Naon waé mérek dagang ti pihak katilu atanapi gambar anu dipidangkeun didieu ngan ukur pikeun tujuan rujukan. Kami henteu berwenang pikeun ngajual barang anu ngagaduhan mérek sapertos kitu.

Rincian pamayaran

Métode Pembayaran: Transfer Telegraphic sateuacanna (Advance TT, T / T)

Kauntungan Palapa Utama

■ Pabrikan
■ Distributor Anu Ditawiskeun
■ Staf anu ngalaman
■ jaminan / garansi
■ Persetujuan Internasional
■ Spesifikasi Militér
■ Bungkusan
■ Harga
■ Fitur Produk
■ Kinerja Produk
■ Nyatujuan Kualitas
■ Reputasi
■ Palayanan
■ Pesenan Leutik Ditarima
■ Timer & Pangiriman Gancang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • packing

    Botol kaca

    Warna alam anu jelas atanapi amber, Plasitc Boxes with Shrink Film kana karton.

    Botol kaca dihias ku percetakan, Wave Pallet lapisan kana karton.

    Platic Fitment & Colokkeun & Karét, Kantong plastik kana karton.

    Tutup Dropper & Alu-Plastik: Lapisan gelombang Pallet kana karton.

    Paket Pallet Akhir pikeun Ékspor

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami